Foxprofi

Rozhýbeme Vaše podnikání střípek po střípku

Foxprofi

Rozhýbeme Vaše podnikání střípek po střípku

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje jsou na tomto webu zpracovávány v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES o ochraně jednotlivců v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále též tedy v souladu s Úmluvou o ochraně osob se zřetelem na automatizované zpracování osobních dat č. 108, vyhlášená pod č. 115/2001 Sb. m. s., a v souladu s relevantními vnitrostátními právními předpisy, kterým je zejména zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Veškeré osobní údaje, které od vás získáme přes naši webovou stránku, budeme zpracovávat pouze k účelům vyřízení vašeho požadavku. Tyto informace se nepředávají třetí osobě.

Zákazník má právo na informace, jaké jsou o něm ukládány, pokud zašle žádost na info@foxprofi.cz a tyto informace mu budou bez zbytečného odkladu a v přiměřené době dodány. Dále má zákazník právo na opravu osobních údajů a právo být zapomenut (vymazání osobních údajů) a to za určitých okolností, které jsou stanoveny příslušnými právními předpisy.

Abychom zajistili bezpečnost Vašich osobních údajů, používáme celou řadu technických a organizačních opatření, včetně šifrovacích a autentifikačních nástrojů.

Kontaktujte nás

Telefon:
+420 603 384 314

Najdete nás na sociálních sítích

Ostatní informace

Ochrana osobních údajů

Přizpůsobení používání cookies

Kontaktní údaje

Kontaktní adresa:

Foxprofi s.r.o.
Losiná 199
332 04 Losiná

 

Sídlo firmy:

Foxprofi s.r.o.
Plachého 880/26
301 00 Plzeň - Jižní Předměstí

IČ: 14006022
DIČ: CZ14006022

Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeným Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 41512

 

Bankovní spojení

Česká spořitelna, a. s.
ČÚ: 6153815339 / 0800

Copyright © 2005 - 2022 Foxprofi. Všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka používá cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami. Můžete je povolit všechny, jednotlivě vybrat nebo všechny odmítnout.

Nastavení cookies

Používání cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Funkční cookies - vždy povoleno

Tyto soubory cookie jsou nutné pro základní funkce stránky, a proto jsou vždy povolené.

Název / Poskytovatel
Popis
Platnost
cookie_consent
Slouží k uchování nastavení cookies daného uživatele.
30 dní
PHPSESSID
Soubor cookie generovaný aplikacemi založenými na jazyce PHP. Toto je obecný identifikátor používaný k udržování proměnných uživatelských relací.
Relace
Analytické cookies

Analytické cookies umožňují majitelům webových stránek sledovat návštěvnost webových stránek. Anonymně sbírají a sdělují informace, které pomáhají k vylepšování obsahu stránek.

Název / Poskytovatel
Popis
Platnost
_ga
Google
ID využívané k identifikaci uživatelů.
2 roky
_gid
Google
ID využívané k identifikaci uživatelů 24 hodin po poslední aktivitě.
24 hodin
_gat_UA-*
Google
Využito za účelem sběru anonymních statistických údajů.
Relace
_dc_gtm-UA-*
Google
Využito za účelem sběru anonymních statistických údajů.
Relace